Începând de azi, în fiecare lună vom avea câte un concurs cu premiul reprezentând o carte (sau o serie de cărți).

Tot ceea ce trebuie să faceți este să îndepliniți câteva condiții ușoare:

  • trebuie să subscrieți la acest blog
  • trebuie să mai aveți un comentariu pe blog la un articol care nu este concurs.

Lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos unde scrieți:

  • numele complet
  • o adresă de mail validă

Câștigătorul  va fi anunțat luni, 01.08.2016. Premiul constă în două volume grafice (manga) din seria „Războinicii” – Erin Hunter, pentru că e vară și pentru că cei mici se joacă și adoră desenele animate și poveștile cu eroi.

La extragerea câștigătorului ne va ajuta www.randompicker.com. Înscrierile se pot face până pe 31 iulie 2016, ora 23:59.

Recomandata grupei de varsta: 8-10 ani.

Vol 1: Cand Doua-picioare distrug padurea Clanurilor razboinice, Vargatul este prins in timp ce incearca sa-si salveze camarazii! in casa lui Doua-picioare duce o viata lipsita de griji, asemenea pisicutelor rasfatate, dar asta nu il multumeste deloc.

Vargatul aude mereu chemarea padurii si ii este dor de casa. Se imprieteneste cu Millie, o pisicuta curajoasa, care il indeamna sa se intoarca acasa si sa-si caute prietenii pierduti. Va reusi oare Vargatul sa-si regaseasca Clanul?

Vol 2: Imediat ce-au pornit in cautarea Clanului Tunetului, Millie si Vargatul se vad pusi in fata unor obstacole ce par de neinvins. Sa iesi teafar din lumea celor lui Doua-picioare nu este chiar asa de simplu pe cat pare, iar lipsa de experienta a lui Millie le pune calatoria la grea incercare. Dupa ce reusesc sa-si gaseasca un refugiu temporar, amenintarea vine din partea unor pisici de hambar, care vor sa-i desparta pentru totdeauna pe cei doi!